Recliner

ALASKA

Byggbar modulsoffa som kan kombineras på flera sätt. Alaska har elstyrd recliner och elektriskt reglerbart nackstöd. USB-uttag finns för laddning av mobiltelefon och läsplatta. Alaska finns i microtyg och läderliknande tyg.

KING

Byggbar modulsoffa som kan kombineras på flera sätt. King har elstyrd recliner och elektriskt reglerbart nackstöd. USB-uttag finns för laddning av mobiltelefon och läsplatta. Modellen har bredare sitsar för extra god komfort. King finns i svart läder och grått microtyg.

ARIZONA

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. Modellen finns i läder/konstläder eller grått/brunt microtyg med mockakänsla, båda har dekorativa kontrastsömmar.

Se gärna vår produktfilm om recliners

Ladda ner kombinationsförslag

CINEMA

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. Finns i läder/konstläder eller kraftigt grått/brunt microtyg med mockakänsla.

Se gärna vår produktfilm om recliners

Ladda ner kombinationsförslag

ENJOY

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. Modellen finns i läder/konstläder, eller i grått/brunt microtyg med mockakänsla.

Se gärna vår produktfilm om recliners

Ladda ner kombinationsförslag

COLORADO

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 5 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Finns i kraftigt microtyg med mockakänsla och kontrastsömmar. Elstyrning av de yttersta reclinerdelarna i grått microtyg.

Ladda ner kombinationsförslag

COLORADO

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 5 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Finns i kraftigt microtyg med mockakänsla och kontrastsömmar. Manuell reclinerfunktion i brunt microtyg.

Ladda ner kombinationsförslag

LEXINGTON

Stilren reclinermodell med högre rygg och justerbart nackstöd. Lexington har elrecliner i 3-sits, 2-sits och fåtölj. 3-sitsen har fällbart ryggstöd med bord i mitten.

3-sits B185 D90 H108
fåtölj B83 D90 H108

WASHINGTON

Stilren reclinermodell med högre rygg. Washington har två motorer med elstyrd recliner och nackstöd. Modellen har USB uttag för laddning av smartphones. Washington finns som 3-sits och fåtölj med elrecliner. 3-sitsen har fällbart ryggstöd medbord i mitten.

3-sits B185 D90 H108
fåtölj B83 D90 H108

BOSTON

Reclinersoffa i kraftigt microtyg och läder. Boston har manuell recliner i 3-sits och fåtölj. Fåtöljen i läder har elrecliner.

3-sits B195 D90 H100
2-sits B150 D90 H100
fåtölj B90 D90 H100

TEXAS

Reclinersoffa i kraftigt microtyg med mocka känsla. Modellen har reclinerfunktion i 3-sits, 2-sits och fåtölj. Det går att få 2-sits utan reclinerfunktion. Modellen finns i brunt och grått microtyg.

3-sits B195 D88 H95
2-sits B140 D88 H95
fåtölj B90 D88 H95

DETROIT

Modell i kraftigt microtyg med mockakänsla. Modellen har dekorativa kontrastsömmar. Detroit har reclinerfunktion i 3-sits och fåtölj.

3-sits B200 D95 H95
2-sits B140 D95 H95
fåtölj B95 D95 H95