Recliner

ALASKA

Byggbar modulsoffa som kan kombineras på flera sätt. Alaska har elstyrd recliner och elektriskt reglerbart nackstöd. USB-uttag finns för laddning av mobiltelefon och läsplatta. Alaska finns i microtyg och läderliknande tyg.

LAS VEGAS

Byggbar modulsoffa som kan kombineras på flera sätt. Las Vegas har elstyrd recliner. USB-uttag finns för laddning av mobiltelefon och läsplatta. Las Vegas har bredare sitsar för extra god komfort. Finns i mockafärgat microtyg.

KING

Byggbar modulsoffa som kan kombineras på flera sätt. King har elstyrd recliner och elektriskt reglerbart nackstöd. USB-uttag finns för laddning av mobiltelefon eller läsplatta. King har bredare sitsar för extra god komfort. Finns i svart läder och grått microtyg.

ARIZONA

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Arizona har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. På de elstyrda delarna finns uttag för mobiltelefon eller läsplatta. Arizona finns i läder/konstläder eller grått/brunt microtyg med mockakänsla.

Se gärna vår produktfilm om recliners

Ladda ner kombinationsförslag

CINEMA

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Cinema har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. På de elstyrda delarna finns USB med uttag för mobiltelefon eller läsplatta. Cinema finns i läder/konstläder eller kraftigt grått/brunt microtyg med mockakänsla.

Se gärna vår produktfilm om recliners

Ladda ner kombinationsförslag

ENJOY

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Enjoy har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. På de elstyrda delarna finns USB uttag för laddning av mobiltelefon eller läsplatta. Enjoy finns i läder/konstläder och grått eller brunt microtyg med mockakänsla.

Se gärna vår produktfilm om recliners

Ladda ner kombinationsförslag

COLORADO

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 5 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Finns i kraftigt microtyg med mockakänsla och kontrastsömmar. Elstyrning av de yttersta reclinerdelarna i grått microtyg.

Ladda ner kombinationsförslag

COLORADO

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 5 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Finns i kraftigt microtyg med mockakänsla och kontrastsömmar. Manuell reclinerfunktion i brunt microtyg.

Ladda ner kombinationsförslag

LEXINGTON

Stilren reclinermodell med högre rygg och justerbart nackstöd. Lexington har elrecliner i 3-sits och fåtölj. USB uttag finns för mobiltelefon eller läsplatta. 3-sitsen har fällbart ryggstöd med bord i mitten. Finns i tyg.

3-sits B185 D90 H108
fåtölj B83 D90 H108

WASHINGTON

Stilren reclinermodell med högre rygg. Washington har elrecliner och ställbart nackstöd med el i 3-sits och fåtölj. USB uttag finns för mobiltelefon eller läsplatta. 3-sitsen har fällbart ryggstöd med bord i mitten. Finns i tyg.

3-sits B185 D90 H108
fåtölj B83 D90 H108

ATLANTA

Reclinersoffa i tyg. Atlanta har manuell recliner i 3-sits och fåtölj. El finns som tillval i 3-sits och fåtölj.

3-sits B188 D95 H102
2-sits B138 D95 H102
fåtölj B85 D95 H102

BOSTON

Reclinersoffa i kraftigt microtyg och läder. Boston har manuell recliner i 3-sits och fåtölj. Fåtöljen i läder har elrecliner.

3-sits B200 D90 H100
2-sits B150 D90 H100
fåtölj B90 D90 H100

TEXAS

Reclinersoffa i kraftigt microtyg med mocka känsla. Texas har manuell recliner i 3-sits och fåtölj. Texas finns i brunt och grått microtyg.

3-sits B195 D88 H95
2-sits B140 D88 H95
fåtölj B90 D88 H95

DETROIT

Modell i kraftigt microtyg med mockakänsla. Modellen har dekorativa kontrastsömmar. Detroit har manuell recliner i 3-sits och fåtölj.

3-sits B200 D95 H95
2-sits B140 D95 H95
fåtölj B95 D95 H95