Fåtöljer

SMÖGEN

Liftchair med både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Smögens liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Smögen har manuellt reglerbart nackstöd. Finns i svart läder/konstläder eller tyg.

B77 D90 H 113

Se gärna vår produktfilm om Smögen

OSLO

Oslo är en liftchair med många möjligheter. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Oslo har en liftfunktion som gör det lätt att komma ur fåtöljen. Oslo har manuellt reglerbart nackstöd. Finns i tyg eller läder/konstläder.
Oslo liftchair finns även i en bredare variant, Oslo XL som även klarar en större tyngd. Finns i tyg och läder/konstläder.

B77 D89 H113

Se gärna faktablad om Oslo

Se gärna vår produktfilm om Oslo

OSLO

Oslo är en liftchair med många möjligheter, både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen.  Oslo har manuellt reglerbart nackstöd. Finns i svart läder/konstläder och tyg.

B77 D89 H113

Se gärna faktablad om Oslo

YSTAD

Ystad är en liftchair med både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Två motorer reglerar fot- och ryggstöd separat. Ystad har reglerbart nackstöd. USB uttag finns för laddning av mobil och läsplatta. Finns i tyg och läder/konstläder.

B75 D83 H107

 

ELOF

Elof är en liftchair med många möjligheter. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Elof har en liftfunktion som gör det lätt att komma ur fåtöljen. Elof har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Finns i tyg.

B77 D88 H110

ELOF

Elof är en liftchair med både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Elof har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Finns i tyg.

B75 D85 H113

EASY

Easy är en liftchair med många möjligheter. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Easy har en liftfunktion för att man lätt ska komma ur fåtöljen. Easy har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Finns i tyg eller läder/konstläder.

B76 D82 H 110

Se gärna faktablad om Easy

EASY

Easy är en liftchair med både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Easy har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Finns i svart läder/konstläder och tyg.

 

B78 D82 H 112

 

VARBERG

Varberg är en elstyrd liftchair med bara en motor. Fåtöljen har ställbart rygg och fotstöd samt liftfunktion. Varberg finns i tyg.

B77 D85 H 109

MORA

Mora är en elstyrd liftchair med en motor. Fåtöljen har ställbart ryggstöd och fotstöd samt liftfunktion. Mora finns i tyg.

B84 D91 H 106

PITEÅ

Piteå är en manuell reclinerfåtölj med snurr och gung. Finns i tyg.

B75 D92 H104

UMEÅ

Manuell reclinerfåtölj med snurr och gung. Gungmekanismen går att låsa. Umeå har justerbart nackstöd. Finns i tyg.

B75 D95 H112

BERLIN

Smidig manuell reclinerfåtölj i PU konstläder.

B72 D90 H104

LISSABON

Snurrfåtölj med elektrisk flip-up och ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Lissabon har två motorer som gör att det går att reglera fotstöd och ryggstöd separat. Fåtöljen har justerbart, höj- och sänkbart nackstöd. Finns i fårskinn/konstläder.

fåtölj B79 D80 H109

LISSABON

Snurrfåtölj med elektrisk flip-up för fotstöd och ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Lissabon har två motorer som gör att det går att reglera fotstöd och ryggstöd separat. Fåtöljen har reglerbart, höj- och sänkbart nackstöd. Finns i läder/konstläder och tyg.

fåtölj B78 D80 H109

LISSABON

Snurrfåtölj med manuell flip-up för fotstöd och ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Fåtöljen har reglerbart, höj- och sänkbart nackstöd. Lissabon finns i läder/konstläder och tyg.

fåtölj B78 D80 H106

VISBY

Snurrfåtölj med ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Visby har justerbart nackstöd och en separat fotpall. Fåtöljen har återsnurr som gör att fåtöljen alltid står i rätt läge. Finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B77 D88 H106
pall B48 D42 H44

ULLRIK

Snurrfåtölj med ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Ullrik har justerbart nackstöd. Fåtöljen har återsnurr som gör att fåtöljen alltid står i rätt läge. Ullrik har en separat fotpall. Finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B76 D89 H105
pall B47 D44 H38

ULLRIK

Snurrfåtölj med elektrisk flip-up. Ullrik har två motorer som gör att det går att reglera fotstöd och ryggstöd separat. Fåtöljen har justerbart nackstöd. Finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B74 D86 H109

SMILE

Smile är en liten lättplacerad snurrfåtölj. Fåtöljen har en standig, fjädrande känsla. Finns i tyg i flera färger.

fåtölj B70 D70 H90

MESSINA

Smidig och bekväm snurrfåtölj med fotpall. Messina har justerbar rygg. Finns i tyg.

fåtölj B68 D72 H103
pall B46 D36 H40

PARIS

Snurrfåtölj med ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Paris har justerbart nackstöd och en separat fotpall. Finns i läder och tyg.

fåtölj B75 D88 H108
pall B42 D42 H40

TURIN

Smidig snurrfåtölj med fotpall. Turin har reglerbar rygg och nackstöd. Finns i tyg.

fåtölj B76 D72 H107
pall B46 D40 H46

WIEN

Bekväm snurrfåtölj med justerbart ryggstöd och fotpall. Wien finns i tyg.

fåtölj B75 D82 H105
pall B50 D40 H42

COMFY

Bekväm snurrfåtölj med fotpall. Fåtöljen har justerbart ryggstöd. Comfy finns i tyg eller läder/konstläder.

fåtölj B75 D82 H105
pall B50 D40 H42

BERGEN

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg. Elektrisk fåtölj med manuell justerbar rygg och elektrisk liftfunktion i sitsen. Till båda varianter ingår fotpall. Bergen finns i grått och brunt tyg.

fåtölj B65 D68 H110
pall B50 D40 H42

BERGEN

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg . Elektrisk fåtölj med manuell justerbar rygg och elektrisk liftfunktion i sitsen. Till båda varianter ingår fotpall. Bergen finns i fårskinn/konstläder.

fåtölj B65 D68 H110
pall B50 D40 H42

HARALD

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg. Elektrisk fåtölj med manuell justerbar rygg och elektrisk liftfunktion i sitsen. Till båda varianter ingår fotpall. Harald finns i grått och brunt tyg.

fåtölj B66 D72 H112
pall B49 D39 H41

HARALD

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg. Elektrisk fåtölj med manuell justerbar rygg och elektrisk liftfunktion i sitsen. Till båda varianter ingår fotpall. Harald finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B66 D72 H112
pall B49 D39 H41