Fåtöljer

SMÖGEN

Liftchair med både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Smögens liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Modellen har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Smögen finns i svart läder/konstläder eller tyg.

B77 D91 H 113

Se gärna vår produktfilm om Smögen

OSLO

Oslo är en liftchair med många möjligheter. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Oslo har en liftfunktion som gör det lätt att komma ur fåtöljen. Modellen har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Smögen finns i tyg eller läder/konstläder.

B77 D89 H113

Se gärna faktablad om Oslo

Se gärna vår produktfilm om Oslo

OSLO

Oslo är en liftchair med många möjligheter, både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Modellen har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Oslo finns i svart läder/konstläder och tyg.

B77 D89 H113

Se gärna faktablad om Oslo

ELOF

Elof är en liftchair med många möjligheter. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Elof har en liftfunktion som gör det lätt att komma ur fåtöljen. Modellen har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Elof finns i tyg.

B77 D89 H113

ELOF

Elof är en liftchair med många möjligheter, både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Modellen har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Elof finns i tyg.

B77 D89 H113

EASY

Easy är en liftchair med många möjligheter. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Easy har en liftfunktion för att man lätt ska komma ur fåtöljen. Modellen har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Easy finns i tyg eller läder/konstläder.

B76 D82 H 110

Se gärna faktablad om Easy

EASY

Easy är en liftchair med många möjligheter, både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Modellen har även ett manuellt reglerbart nackstöd. Easy finns i svart läder/konstläder och tyg.

 

B78 D82 H 110

 

VARBERG

Varberg är en elstyrd liftchair med bara en motor. Fåtöljen har ställbart rygg och fotstöd samt liftfunktion. Varberg finns i tyg.

B77 D85 H 109

MIAMI

Miami är en smidig och nätt reclinerfåtölj. Fåtöljen har elstyrd reclinerfunktion med ställbart rygg och fotstöd, dessutom finns ett justerbart nackstöd. Miami finns i svart microtyg med kontrastsömmar.

B76 D94 H 103

UMEÅ

Manuell reclinerfåtölj med snurr och gung. Umeå har ett justerbart nackstöd. Modellen finns i tyg.

B75 D95 H112

BERLIN

Smidig manuell reclinerfåtölj i PU konstläder.

B72 D90 H104

LISSABON

Snurrfåtölj med elektrisk flip-up. Fåtöljen har två motorer som gör att det går att reglera fotstöd och ryggstöd separat. Modellen har justerbart samt höj och sänkbart nackstöd Den har dessutom återsnurr som gör att fåtöljen alltid står i rätt position. Lissabon finns i fårskinn/konstläder.

fåtölj B79 D80 H109

LISSABON

Snurrfåtölj med ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Fåtöljen har justerbart samt höj och sänkbart nackstöd. Modellen har fotpall. Lissabon finns i fårskinn/konstläder.

fåtölj B76 D87 H104
pall B48 D40 H42

LISSABON

Snurrfåtölj med el flip-up för fotstöd och ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Fåtöljen har reglerbart samt höj och sänkbart nackstöd. Lissabon finns i läder/konstläder och tyg.

fåtölj B78 D80 H106

LISSABON

Snurrfåtölj med manuell flip-up för fotstöd och ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Fåtöljen har reglerbart samt höj och sänkbart nackstöd. Lissabon finns i läder/konstläder och tyg.

fåtölj B78 D80 H106

VISBY

Snurrfåtölj med ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Fåtöljen har ett justerbart nackstöd. Modellen har en fotpall. Visby finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B77 D88 H106
pall B48 D42 H44

ULLRIK

Snurrfåtölj med ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Modellen har justerbart nackstöd och återsnurr som gör att fåtöljen alltid står i rätt position. Fåtöljen har en fotpall. Ullrik finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B76 D89 H105
pall B47 D44 H38

ULLRIK

Snurrfåtölj med elektrisk flip-up. Fåtöljen har två motorer som gör att det går att reglera fotstöd och ryggstöd separat. Modellen har justerbart nackstöd och återsnurr som gör att fåtöljen alltid står i rätt position. Ullrik finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B74 D86 H109

PARIS

Snurrfåtölj med ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Fåtöljen har även ett justerbart nackstöd. Paris har en fotpall och finns i läder och tyg.

fåtölj B75 D88 H108
pall B42 D42 H40

TURIN

Modern och smidig snurrfåtölj med fotpall. Modellen har reglerbart rygg och nackstöd. Turin finns i tyg.

fåtölj B76 D72 H107
pall B46 D40 H46

WIEN

Bekväm snurrfåtölj med justerbart ryggstöd och fotpall. Fåtöljen finns i tyg.

fåtölj B75 D82 H105
pall B50 D40 H42

COMFY

Bekväm snurrfåtölj med fotpall. Fåtöljen har justerbart ryggstöd och nackstöd. Comfy finns i tyg eller läder/konstläder.

fåtölj B75 D82 H105
pall B50 D40 H42

BERGEN

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg och fotpall. Elektrisk fåtölj med justerbar rygg och elektrisk liftfunktion och fotpall. Bergen finns i grått och brunt tyg.

fåtölj B65 D68 H110
pall B50 D40 H42

BERGEN

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg och fotpall. Elektrisk fåtölj med justerbar rygg och elektrisk liftfunktion och fotpall. Bergen finns i fårskinn/konstläder.

fåtölj B65 D68 H110
pall B50 D40 H42

HARALD

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg och fotpall. Elektrisk fåtölj med justerbar rygg och elektrisk liftfunktion och fotpall. Harald finns i grått och brunt tyg.

fåtölj B66 D72 H112
pall B49 D39 H41

HARALD

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg och fotpall. Elektrisk fåtölj med justerbar rygg och elektrisk liftfunktion och fotpall. Harald finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B66 D72 H112
pall B49 D39 H41