Recliner

MANHATTAN

Byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som kan kombineras på flera sätt. Manhattan är elstyrd och har USB-uttag för laddning av smartphones. Modellen finns i brunt tyg med läderkänsla.

Se gärna vår produktfilm om Manhattan

BROOKLYN

Byggbar modulsoffa som kan kombineras på flera sätt. Brooklyn har divan på höger eller vänster sida och manuell reclinerfunktion i ytterdelarna.

DALLAS

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. Modellen finns i kraftigt microtyg med mockakänsla med dekorativa kontrastsömmar.

Ladda ner kombinationsförslag

ARIZONA

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. Modellen finns i läder/konstläder eller grått/brunt microtyg med mockakänsla, båda har dekorativa kontrastsömmar.

Se gärna vår produktfilm om recliners

Ladda ner kombinationsförslag

CINEMA

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. Finns i läder/konstläder eller kraftigt grått/brunt microtyg med mockakänsla.

Se gärna vår produktfilm om recliners

Ladda ner kombinationsförslag

ENJOY

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 6 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Elstyrning av recliner finns som tillval. Modellen finns i läder/konstläder, eller i grått/brunt microtyg med mockakänsla.

Se gärna vår produktfilm om recliners

Ladda ner kombinationsförslag

COLORADO

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 5 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Finns i kraftigt microtyg med mockakänsla och kontrastsömmar. Elstyrning av de yttersta reclinerdelarna i grått microtyg.

Ladda ner kombinationsförslag

COLORADO

En byggbar modulsoffa med reclinerfunktion som du bygger utifrån dina behov. Modellen har 5 olika byggdelar som kan kombineras på flera sätt. Finns i kraftigt microtyg med mockakänsla och kontrastsömmar. Manuell reclinerfunktion i brunt microtyg.

Ladda ner kombinationsförslag

LEXINGTON

Stilren reclinermodell med högre rygg och justerbart nackstöd. Lexington har elrecliner i 3-sits, 2-sits och fåtölj. 3-sitsen har fällbart ryggstöd med bord i mitten.

3-sits B193 D85 H112
2-sits B153 D85 H112
fåtölj B83 D85 H112

INDIANA

Reclinersoffa med divan på höger eller vänster sida och manuell recliner i höger eller vänster ytterdel. Indiana finns i grått kraftigt microtyg med mocka känsla.

B215 D90/145 H100

TEXAS

Reclinersoffa i kraftigt microtyg med mocka känsla. Modellen har reclinerfunktion i 3-sits, 2-sits och fåtölj. Det går att få 2-sits utan reclinerfunktion. Modellen finns i brunt och grått microtyg.

3-sits B190 D88 H95
2-sits B140 D88 H95
fåtölj B90 D88 H95

DETROIT

Modell i kraftigt microtyg med mockakänsla. Modellen har dekorativa kontrastsömmar. Detroit har reclinerfunktion i 3-sits och fåtölj.

3-sits B200 D96 H95
2-sits B140 D96 H95
fåtölj B90 D96 H95

CARNEVAL

Soffa i ett kraftigt microtyg med mocka känsla som har dekorativa sömmar. Modellen har inbyggd recliner funktion i både soffa och fåtölj.

3-sits B200 D88 H98
2-sits B150 D88 H98
fåtölj B95 D88 H98

CALYPSO

Modell i kraftigt microtyg med mockakänsla. Modellen har dekorativa kontrastsömmar. Calypso har inbyggd reclinerfunktion i både 3-sits, 2-sits och fåtölj.

3-sits B190 D88 H95
2-sits B140 D88 H95
fåtölj B90 D88 H9

Se gärna vår produktfilm om Calypso